2016. április 27., szerda

Nosztalgia Retro Party Budakalászon a Faluházban

Nosztalgia Retro Party Budakalászon.
Retro Party Budakalász
2016 Április 23-án ismét összegyűlt Budakalász és a város környéke, hogy kicsit nosztalgiázzunk a régi zenékkel. A Retro Party-nk kiemelt zenekara, most a Boney M volt. Tőlünk játszottuk le a Rasputin, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rivers of Babylon, Gotta Go Home, Happy Song, Kalimba De Luna slágereket.
Nosztalgia Buli Budakalász
A Boney M slágerek mellett helyzet kaptak az elmúlt 60 év magyar és nemzetközi slágerei is. Este 9 óra előtt már elkezdtek érkezni a vendégek a budakalászi Kós Károly Művelődési Házba. A kapunyitás este 21:00-kor volt. Az első szám a bulin Prince-től volt a Purple Rain, mi más is lehetett volna, hiszen 2 nappal ezelőtt csütörtökön hunyt el. A zenés időutazásunkat egészen régről indítottuk az 1960-as évektől. Így helyet kaptak a buli első felében Bill Haley, Little Richard, Elvis Presley, a The Beatles, Dire Straits, Osibisa, Lionel Richie, Rocco Granata slágerei. Erre már a legidősebb generáció meg is kezdte a táncot.
Budakalászi Retro Party DJ Vinch Enzo
Szépen lassan telítődött a tánctér, elértük a teltházat.
A buli előtt telepítettük a LED-es disco effekt lámpáinkat, melyeknek nagyon szépen kijött a fénye a füstgép segítségével. Igazi 3D-s, három dimenziós fénycsóvák keletkeztek. Ezek a fényeffektek nagyon fel tudják dobni a helyszínt, és mindemellett látványos, nagyon jól mutat a fényképeken, mint azt látjuk is a fényképeken. Ezúttal is szép létszámban látogattak el rendezvényünk 50-60 év körüli vendégek, aminek nagyon örülünk. Nem titkolt szándékunk, hogy pont ennek a korosztálynak is szórakozási alternatívát tudjunk nyújtani, itt helyben Budakalászon. Az éjfél utáni részben már inkább az 1980-as és 1990-es évekből játszottunk slágereket a jól ismert latin slágerek mellett. Hajnali 1 óra körül csináltunk egy rock blokkot, amiben mindenki kiugrálta, kitombolta magát Bon Jovi, AC/DC, Queen slágereire.
Rendezvény DJ Party Budakalász
Jó volt sok régi ismerős arcot látni, és örömmel tapasztaltuk, hogy új, eddig nem látott vendégek is megfordultak a budakalászi Retro Bulin, például a városunkban lakó Gesztesi Károly, aki feleségével érkezett hozzánk. Ezúttal is a házigazda DJ szerepet Vinch Enzo esküvő dj és rendezvény dj látta el. A nosztalgia retro partyt Prince - Purple Rain-ével zártuk, emlékezvén a világ egyik legjobb gitárosára.
Kós Károly Művelődési Ház Budakalász
Köszönjük, hogy ismét a budakalászi retro partyt választottátok.
Meg kell, hogy említsük a Nosztalgia Retro Party megrendelhető esküvőre, céges rendezvényre, születésnapra, baráti összejövetelekre, osztálytalálkozóra vagy bármilyen eseményre, ahol felmerül a táncolás kérdése. Kapcsolat: http://www.eskuvoredj.com/ - Esküvő és Rendezvény DJ Budapesten és országszerte. E-mail:
info@eskuvoredj.com - Tel:  +36-30-419-93-97
Retro Party Slágerek

Fénytechnika a budakalászi Faluházban a Retro Partyn, nyitás előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése