2016. május 25., szerda

Tordasi Csárda Esküvő

Tordasi Csárda Rusztikus Esküvő, Barbi és Zoli horgászat témájú esküvője Tordason.
Esküvő a Tordasi Csárdában
Üdvözlet Kedves Blog olvasók! Ebben a bejegyzésben egy horgászat témájú esküvőt szeretnénk megmutatni Nektek, ugyanis Barbi és Zoli hobbija a horgászat és ezt a hobbit megjelenítették az esküvőjükön. Csak szólunk, hogy imádni fogjátok, ahogy mi is.

Tordasra érkeztünk verőfényes napsütésben, ami most igazán jól jött, mert az elmúlt két hétben esett az eső. Tordason belül megkerestük a ma esti helyszínünk a TordasiCsárdát. Húsvét előtt sajnos leégett a csárda nádteteje, de sikerült néhány héten belül helyre állítania a vezetőségnek, így nyugodtan vetettük bele magunkat Barbi és Zoli Nagy Napjába. Érkezésünkkor a helyszínen már a természet közeli, rusztikus dekoráció fogadott. Zsákvászon anyag terítő, madzaggal átkötött befőttes üvegek mécsessel, kövirózsák, halászhálóra felcsipeszelt közös képek, villantók, woblerek. Ezek határozták meg eme rusztikus horgász esküvő dekorációját. Egy evezőlapát mutatta, hogy a polgári ceremónia felé merre kell vennünk az irányt, egy másik lapát mulatság irányba mutatott.

A polgári szertartás a Tordasi Csárda egyik kis szigetén volt, amihez egy hosszú hídon keresztül juthattunk be. Itt egy fa mögé el is rejtettük a buborékfújó gépünket, amivel meg is leptünk mindenkit a csók és a gratuláció alatt.
Tordasi Csárda Esküvő Polgári Szertartás

Pezsgős gratuláció, csokordobás, majd a násznép átvonult a nádfedeles Csárda részbe. Indult a kreatív fotózás és a kis és nagy csoportos képek elkészítése. Ez idő alatt mi mint Esküvő DJ, már finom aláfestő zenét játszottunk finom, épp ideillő stílusokból. Több vendég meg is jegyezte, hogy milyen kellemes dallamok ezek.
LOVE betűk
Következett a vacsora, ami húsleves volt gazdagon és grill húsok, grillezett zöldségekkel, rizzsel, krumplival. A vacsora elfogyasztása után következett
az esküvői nyitótánc, ami ezúttal Louis Armstrong  - What a wonderful wolrd volt. Ezután elkezdődött az esküvői dj buli. Kezdetben a 1980-as évek DISCO
slágereit pörgettük, majd váltottunk Rock'N' Roll irányba. Barbi és Zoli a zenei
kedvencek listájukba inkább a 90-es évek slágereit és ugrálós, tombolós rock, poprock dalokat kértek, és egészen kis mulatóst is. Remekül működtek ezek a dalok is, főleg úgy, hogy hangulat fokozásként még a buborékfújó gépet is bekapcsoltuk.

Tortavágás, majd menyasszonytánc mulatós zenével következett.
A menyasszonytánc végeztével folytattuk a mulatós zenei blokkot, ami meghozta a tőle elvárt eredményt. Az esküvői buli reggel 4-ig tartott, világos volt mikor már az autóba bepakoltunk és indultunk haza. De hát kit érdekel ez, amikor ismét egy remek esküvőn vehettünk részt, szuper közönséggel, egy átgondolt, stílusos esküvőn.

Barbival és Zolival az Esküvői DJ pultban.
Barbinak és Zolinak Gratulálunk, azt kívánjuk, hogy tartson örökké!
=====================================================
Esküvői helyszín: Tordasi Csárda és Kalandpark - https://www.tordasielmenyfalu.hu/
Esküvő DJ: http://www.eskuvoredj.com/ - Major Vince - VinchEnzo
Kérj egy ingyenes árajánlatot esküvődre:
Telefon: +36-30-419-9397

Esküvő Dj Tordasi Csárda




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése