2016. szeptember 6., kedd

Nosztalgia Retro Party Budakalászon Michael Jackson

Nosztalgia Retro Party Budakalászon 2016 november 26-án.
Slágerek, táncdalok az 1970-es évektől.
Főszerepben a Michael Jackson slágerek.

Nosztalgia Retro Party Budakalász - Michael Jackson
Egy ideje nem találkoztunk. Egész pontosan 2016 április 22-e óta, ekkor gyűlt össze ugyanis a Nagy Retro Családunk utoljára Budakalászon a Kós Károly Művelődési Házban. Azóta villámgyorsan eltelt a nyár, a gyerkőcök visszamentek az iskolába, mi magunk meg ismét beálltunk a mókuskerékbe.
Tudunk minimum 14 indokot, hogy november 26-án ismét meglátogasd a múltidéző rendezvényünk a budakalászi Faluházban. Billie Jean, Beat It, Bad, Who Is It, Don't Stop 'Til You Get Enough, Wanna Be Startin' Somethin', Blame It on the Boogie, Girl Is Mine, Thriller, Man in the Mirror, Dirty Diana, Black or White, They Don't Care About Us, Smooth Criminal.

KING OF POP - MICHAEL JACKSON
Ennyi dal minimum beugrik minden olyan vendégünknek akik ismerik Michael Jackson dalait, illetve jártak a 80-as, 90-es években szórakozni.

Ezúttal a Michael Jackson dalok lesznek az est kiemeltjei a Nosztalgia Retro Partyn, a felsorolt dalok biztosan el fognak hangozni az este folyamán. A Jacko slágerek mellett felkerülnek a lemezjátszó korongjára a jól megszokott Rocky, Rock 'n Roll, Oldies, Evergreen, Retro és Nosztalgia slágerek az 1970-es,  az 1980-as, és az 1990-es évekből. Amire számíthatunk, hogy az elmúlt 40 év leg-táncosabb, leg-bulisabb slágerei fognak szólni a 70-es évektől megfűszerezve Michael Jackson esszenciával. Ez így a garantáltan sikeres este receptje. Tudjuk nehéz 40 év zenei anyagát összefoglalni egy éjszakába, de állandó házigazda lemezlovasunk Vinch Enzo igyekszik ezt prezentálni nekünk.
Michael Jackson Thriller
A " Nosztalgia Retro Party Budakalász " elnevezésű rendezvényünk 6. éve folyamatosan jelentkezik őszi, téli időszakban zenés-táncos mulatsággal. Azzal a céllal, hogy a Budakalászon és a környékben élő, elsősorban 30-40-50-60 év felettiek szórakozási igényét kiszolgálja kulturált keretek között, itt helyben, Budakalászon. FIGYELEM: Rendezvényünk NEM ücsörgős traccsparti. A Nosztalgia Retro Partyra látogató közönség, tudja, hogy eseményünk egy "hangos" zenés-táncos időutazás, az elmúlt 40-50 év magyar és nemzetközi slágereivel. Alkalom nyílik a régi ismerősökkel, barátokkal táncolni egy ital mellett a tánctér közepén a félhomályos színes fényekben. Ezúttal is megörökítjük a rendezvényt partyfotó és partyvideó formában. A beléptetés jogát fenntartjuk!
Retro Party Budakalászon 2016 november 26. szombat

BELÉPŐ JEGY:
Elővételben: 1.000 HUF, a rendezvény napján: 1.500 HUF
Csak az elővételben megvásárolt belépő esetén tudjuk garantálni a rendezvényre való bejutást. Elővételes jegyekért hívd a következő telefonszámot: 06 30-419-9397 és
06-26-340-468 * www.koskarolymh.hu
Időpont: 2016 November 26. - Szombat
Helyszín: Budakalász, Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár - Faluház (2011 Budakalász,Szentendrei út 9.) Nyitva: 21:00 - 04:00




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése