2016. január 8., péntek

Udvarház étterem esküvő Budapest hármashatárhegy

Udvarház Étterem Esküvő Budapest, Hármashatárhegy
Udvarház étterem esküvő helyszín Budapesten
 Az Udvarház étterem egy 300 négyzetméteres szabadtéri terasszal
várja a nyári szezonban az esküvőre készülő jegyespárokat fővárosunk legmagasabb pontján. A terasz hófehér lounge-os ülőgarnitúrákkal és könyöklőkkel van berendezve, amik szabadon, tetszés szerint variálhatók.

Hármashatárhegyi panoráma terasz
Körasztalos elrendezésbe mellett akár 130-150 fős esküvőt is le tudnak bonyolítani. A kilátás mesés, akár órákon át lehet a távolba meredni, megkeresve éppen a Westendet, a Blaha Lujza teret, az Árkádot, de keresgélés nélkül a Parlament a Gellért hegy, Hungária körút és Budapest hídjai is kivehetőek. Ez a természet közeli helyszín több kisebb és nagyobb belső, zárt teremmel rendelkezik, itt is tudnak rendezvényt bonyolítani, ne adja ég, ha a teraszon esküvő közben eleredne az eső, akkor gyorsan be tudják a pincérek költöztetni az esküvőt. Többször dolgoztunk már ezen a helyszínen ( egyik kedvencünk ), a konyha a modern és a hagyományos ételeket ötvözi, amit kedves felszolgálók szervíroznak. 
Esküvői terítés
Buborékfújó gép esküvőre
Többször bevetettük már itt a buborékfújó gépünket, erről is láthattok képeket. Az autókkal érkezőknek 30-40 hely áll rendelkezésre.
Cím: Budapest, Hármashatárhegyi út 2, 1037
Telefon:  06-1-388-8780
Facebook: https://www.facebook.com/Udvarhazetterem/

Esküvő DJ Budapest

Budapesti esküvő DJ
Közös referencia fotó az Udvarház teraszán

Flóra és Józsi 2015 Udvarház étterem esküvő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése