2019. március 25., hétfő

Kéhli Vendéglő Esküvő Kéhli Vendéglő Óbuda

Kéhli Vendéglő Esküvő Kéhli Vendéglő Óbuda 

Kéhli Vendéglő Óbuda Esküvő


Kéhli vendéglő esküvő
, születésnap, rendezvény. Ezúttal Óbudán 
Kéhliben zenéltünk egy 70. születésnapon. A 120 éve működő  Kéhli vendéglőben magyaros konyha van, számtalan étel közül választhatunk. Íme a Mókus utcai utcafronti étlap:
Kéhli Vendéglő étlap Mókus utca 22.
Kéhli bejárati ajtó hangulat
A születésnapra 18 fő volt hivatalos, és a feladatunk az volt, hogy a vacsora után táncoltassuk a vendégeket a 60-as, 70-es, 80-as évek slágereivel. Az ünnepelttől kértem egy zenei listát, amibe leírta a kedvenc dalait, így lehet garantálni azt, hogy elhangoznak a kedvenc slágerek. Íme néhány előadó, akiknek a zenéit játszottuk: Bob Dylan, Caro Emerald, Chris Rea, Dire Straits, Eric Clapton, George Harrison, Joe Cocker, Leonard Cohen, Otis Redding, Rod Stewart. A listából felkészültünk, és vittük a dalokat magunkkal, ahogy a szükséges hang és fénytechnikát is a rendezvény DJ programhoz. vendég érkezés előtt 2 órával érkeztünk a Kéhlibe, és telepítettük a DJ eszközeinket, vagy klassz zenés-táncos hangulatot varázsoljunk a táncparkettre. Ezúttal a Kéhli vendéglő alsó privát pincéjében voltunk, itt zavartalanul tudott szórakozni a társaság, míg a vendéglőben felül, a felső szinten folyamatosan érkeztek a külföldi magyar és külföldi vendégek ebbe az Óbudai étterembe.
Kéhli Óbuda
Pénzfal

Kéhli Vendéglő utcafront Mókus utca
Előétel

A vendégek este 6-tól kezdtek el jönni, ekkor már finom aláfestő zenei válogatásokat játszottunk a kért dalokból. 7 óra felé szervírozta a Kéhli vacsorát. Előétel tatár beefsteak fokhagymás pirítóssal, paradicsommal, csípős paprikával és kacsamájjal. Tökéletesen finom volt. Itt már elkezdtük a partyt kicsit beindítani, ami szépem működött is kb 30 percig, majd következett egy slideshow vetítés, régi fotókból. Tálalták a vetítés után a grízgombóc levest, ami szintén pompásra sikerült. Majd jött a füstölt sajttal és májjal töltött csirkemell, rizibizivel. A desszert gundel palacsinta volt, amit ezúttal is stílszerűen meggyújtottak a Kéhli kollégái. Látványos volt a rum lángolása. A vacsora után indítottuk ismét a bulit, a vendégek többsége 70 év körüliek voltak, tehát ezen az estén nem játszottunk aktuális slágereket, de még az elmúlt 20-25 évből sem forogtak dalok.

Fotók a Kéhliben a művészekről

A Kéhliben rengeteg nemzetközi híresség megfordult az évtizedek alatt, akikről kinn is van a fotó. Néhány példa: Woody Allen, Arnold Schwarzenegger, James Belushi, Gerhard Berger,
Vitali Klitschko. De a magyar művészek, politikusok is szívesen járnak ide. A bejárat melletti sarokban fent rengeteg papírpénz van felfüggesztve a világ számtalan tájáról. Hosszú percekig el lehet nézegetni a bankókat és a fotókat. Tegyük is meg, ajánljuk Kéhlit esküvőre és rendezvényre is. A felszolgálók kedvesek, az ételek finomak és jó a megközelíthetősége is. A vendéglő vendégei számára ingyenes elzárt parkoló biztosított. 
Cím: Budapest, Kéhli Vendéglő, Mókus utca 22. Óbuda.



Esküvő a Kéhliben DJ Szolgáltatás: http://www.eskuvoredj.com/

Vacsora a Kéhliben második fogás
Pohárköszöntő
Kérj egy ingyenes Esküvő DJ vagy Rendezvény DJ ajánlatot.
E-mail: 
info@eskuvoredj.com
Tel: +36-30-419-9397
Web: www.eskuvoredj.com
https://www.facebook.com/djeskuvore

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése