2016. március 3., csütörtök

Budakalászi Esküvő Kiállítás

Lezajlott a IV. Budakalászi Esküvő Kiállítás.
Kós Károly Művelődési Ház Budakalász Esküvő Kiállítás 2016
Négy évvel ezelőtt indult a Budakalászi Esküvő Kiállítás mint programlehetőség.

Egy olyan rendezvényt szerettünk volna megszervezni, amilyen még nem volt

Budakalászon és a Dunakanyari régióban. A rendezvény méretéből fakadóan ez egy regionális kiállítás, ami személyes kereteken belül biztosít lehetőséget a pároknak az érdeklődésre. Jellemzően a Valentin nap utáni szombatra szerveződik meg, mivel ebben az időszakban kezdik el a párok nagyrészt szervezni az esküvőjüket, de az sem ritka, hogy már a következő évre tervezett egybekelést kezdik összeállítani ilyenkor. 
Esküvő Kiállítás Budakalászon Elek Tímea standja
Elsősorban azzal a szándékkal jött létre az esemény, hogy a környékbeli pároknak nyújtson segítséget, alternatívát, inspirációs lehetőséget az esküvői termékek, szolgáltatások, lehetőségek terén. A rendezvény másik célja, hogy
összegyűjtse és megjelenítse a Budakalászon és a környéken tevékenykedő esküvői iparban dolgozó vállalkozásokat.Minden évben igyekszünk újdonságokat, eddig kevésbé ismert lehetőségeket megmutatni az érdeklődőknek. Így fordulhatott elő, hogy a kiállítóink közt szerepelt hőlégballon, drón, egy selfiemat, kézzel készült egyedi ékszerek buborékfújó gép, és LOVE óriásbetű. 
LOVE óriásbetű, LOVE hab betű
Természetesen az újdonságok mellett a hagyományos, megszokott esküvői témakörök is megtalálhatóak a kiállításon: esküvői ruha, meghívó, ceremóniamester, esküvői fotós és videós, esküvői dj, zenekar, dekoráció, esküvői torta és néhány esküvői helyszín is kiállított nálunk az esküvő kiállításon. Minden évben tombolával és esküvői ruha bemutatóval készülünk, amiket nagy figyelem övezett idén is. A kifutón felvonultatott ruhákat természetesen minden menyasszony fel is tudott próbálni.
Minden kiállító a látványos és igényes standja mellett kedvezményekkel, ajándékokkal készült az érdeklődő pároknak. Volt stand ahol próba sminket és frizurát kaphattak ajándékba a menyasszonyok, volt ahol finom sütemények kóstolása közben vitathatták meg az esküvő részleteit a felek.
Esküvő DJ Budapest Vinch Enzo
Szerencsére az időjárás is kedvező arcát mutatta nekünk, csodálatos napsütéssel töltötte be a Kós Károly Művelődési Ház báltermét február 20-án. Köszönjük a Faluház közreműködését, és azt, hogy lehetőséget biztosított idén is, hogy megrendezzük a Budakalászi Esküvő Kiállítást. Találkozunk 2017-ben.
Esküvői ruhabemutató és tombola
Kiállítók akik megjelentek a IV. Budakalászi Esküvő Kiállításon:

1. Laura Dekor - Esküvői Dekoráció

2. VenARTio Wedding  - Esküvői Drón

3. Jegyesek.hu - Esküvői meghívó
4. Flow in Love - Esküvői Film

5. Hilda Cukrászda

6. Beatrix Esküvői Ruha
7. Futika Rita kézzel készült kiegészítők
8. PopSecret Zenekar
9. Udvaros Csárda, Pomáz
10. Promenade Étterem, Szentendre
11. Forray Tortagyár
12. SkyTeam - Esküvői Hőlégballon
13. Meggyes Szalon - Frizuraszépség
14. Street GÁbor Huba - Ceremóniamester
15. LufibanÁSZ - Szentendre

16. Rendezvenyhelyszinek.hu
17. Schieszl Borház és Vendéglő

18. Tímea Virág, Pomáz

19. Maroni Cukrászda
20. Selfiemat 
21. Szűcs Henrietta - Kézműves selyem csokor
22. Vinch Enzo - Esküvő és Rendezvény DJ - www.eskuvoredj.com

 
Esküvő Kiállítás Budakalász csoportkép 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése