2016. április 18., hétfő

Kertész Csárda Székesfehérvár Esküvő

Kertész Csárda Székesfehérvár Esküvő Bogi és Ádám Nagy Napja.
Kertész Csárda - Székesfehérvár - Esküvő helyszín
Délután fél 2-kor érkeztünk meg Székesfehérvárra a Kertész Csárdába, ugyanis Bogi és Ádám esküvői partyjára voltunk hivatalosak. Megbízást kaptunk, hogy hangosítsuk le a polgári szertartást, majd a násznépnek hozzunk össze egy klassz bulit. A két helyszín lévén, felépítettük bentre is és kintre is a szükséges hang és fénytechnikát.
Kertész Csárda Fogadó Esküvői Terítés

Délután 4 óra felé elkezdtek szálingózni a vendégek a Kertész Csárdába, ahol a pincérek hideg italokkal, kávéval és pogácsával várták a korán érkezőket.
Csokordobás
A polgári szertartás délután 5 órára volt kitűzve, meg is érkezett mindenki. A násznép nagy része ülve várta az eseményeket a Kertész Csárda előtt, majd Bogi és Ádám megadta a jelzést, hogy indulhat a bevonulás. A vőlegény - Ádám - a STAR WARS főcímdalára vonult be, cilinderben. A hivatalos egybekelés után rövid pihenő, majd következett a vacsora. A vacsora alá finom jazz és swing zenét játszottunk a Pár által kért filmzenék mellé.
Ki kell emelnünk a Kertész Csárda felszolgálóinak gyors munkáját, barátságos modorát, és a csárda szakácsának finom ételeit. Kifogástalan étellel, gyors felszolgálással és hideg italokkal látták el a vendégeket egész este. Nyitótánc: Shrek - It is You, majd elindultunk az esküvői dj bulival. Kezdetben rock and roll örökzöld slágerrel invitáltuk a vendégeket táncra, majd folytattuk a nosztalgia magyar slágerekkel. Az éjfél utáni részben rock dalokat játszottuk, melyre megjött a hangulat a fiatalabbaknál is. Eljártuk a zorba táncot, elfogyasztottak a vendégek néhány pálinkát a Pálinka dal kíséretében, majd nagyokat ugráltunk a Y.M.C.A.-re. Egy szuper esküvői dj party volt, jó közönséggel.
Esküvői DJ Party Székesfehérvár

Köszönjük Boginak és Ádámnak a felkérést, öröm volt Nektek és Szeretteiteknek zenélni. Sok Boldogságot Kívánunk!




Esküvő DJ: Vinch Enzo - http://www.eskuvoredj.com/
Esküvői helyszín: Kertész Csárda Székesfehérvár: http://www.kerteszcsarda.hu/
Kérj egy ingyenes esküvői árajánlatot saját esküvődre:
Telefon: +36-30-419-9397
Esküvői DJ Esküvőre Vinch Enzo Ádám és Bogi
Esküvői gyümölcskosár Székesfehérváron


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése