2016. április 28., csütörtök

Buborékfújó gép esküvőre - buborékfújó esküvőre - buborékfújás esküvőre

Buborékfújó gép, buborékfújó, buborékfújás esküvőre, rendezvényre.

Nem lehet máshogy leírni, egy igazi kis csoda ez a buborékfújó gép vagy buborékgyár, ami 1 perc alatt kb. 5000 buborékot állít elő. A gépen 3 folyamatosan mozgó dupla tárcsa van, amin a felszedő karikák vannak, így pillanatok alatt valódi buborékfelhőt képeznek a helyszínen.


Fújj megszámlálhatatlan buborékot, áraszd el velük az egész esküvőt, vagy céges rendezvényt, születésnapot. Varázsold el a gyerekeket a babazsúron, vagy az óvodában, bölcsiben.

Íme egy videó, hogy a gyerekek, hogy örülnek neki:
                                   

A buborékfújó gép használata egyszerű, önts folyadékot az eszköz tankjába, kádjába, majd bekapcsolás után a propeller felpörög és ontja magából a buborékokat!  Ha szereted a szivárvány színében pompázó buborékokat, akkor ezt Neked találták ki.
Erőteljes fém szerkezet elöl elhelyezett fogórésszel. Igény esetén rá lehet tenni egy terelő lemezt, ami segítségével felfelé lövi ki a buborékokat. Célszerű magaslaton, vagy állványon elhelyezni, felrögzíteni egy magasabb pontra, hogy onnan hulljanak lefelé a buborékok, így jobb a látvány.
Fizikai adatok:
Méret: 483mm x 381mm x 305 mm
Tömeg: 5,9 kg
Tank kapacitás: 1.7 l
Folyadék fogyasztás: 324 ml/óra
Áramigény: 220V-os táp feszültség.


Ajánljuk a buborékfújó gépet esküvőre, céges rendezvényre, baráti összejövetelekre, születésnapokra, családi napra, óvodába, bölcsödébe.
Bővebb információ a bérléssel kapcsolatban:
Major Vince - Esküvő és Rendezvény DJ
Tel: 06-30-419-9397
E-mail:info@eskuvoredj.com
Web: http://www.eskuvoredj.com/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése