2016. június 15., szerda

Tompos Étterem Keszthely Esküvő DJ

Alexa és Peti Esküvője a Tompos Étteremben Keszthelyen. Esküvő DJ Keszthelyen.

Tompos étterem Keszthely
Budapestről déli 12-kor indultunk, majd fél 2-re meg is érkeztünk a helyszínünkre a Tompos Étterembe. Már akkor nagy volt a sürgés forgás, mind a dekorosok és a helyszín részéről. Elkezdtük befelé pakolni az esküvő dj szolgáltatáshoz szükséges hang és fénytechnikát, dj pultot, kábeleket. A pakolás közben a Tompos Étterem kedves felszolgáló hideg üdítővel kínáltak bennünket, ez a gesztus nagyon jól esett számunkra és persze a hideg ital is a nyári melegben. A dekorosok finom púder színű szék masnikkal és led fényfüzérrel díszítették a helyszínt. A púder szín visszaköszönt az asztalok futóján, valamint a szalvétán és az ültető kártyán is. A főasztalon egy hatalmas csokor élővirág pompázott.

Esküvői főasztal Tompos Étterem
Idő közben mi is elkészültünk az setup összeszerelésével, ezen az esküvőn is fehér hatású, elegáns DJ pulttal vártuk a párt és vendégeiket. A polgári szertartás a keszthelyi Festetics-Kastélyban volt, ami után elkezdtek érkezni a vendégek a Tompos Étterembe.
Elegáns Esküvői DJ pult
Ekkor már finom aláfestő zenével vártuk az aznapi násznépünket. A vacsora elfogyasztása után elindultunk a nyitótánccal. Majd utána beindítottuk a reggel 5:00-ig tartó esküvői dj bulit. A közönség döntő többsége a 18-25-ös korosztály volt, így leginkább az 1990-es évek slágerei és napjaink kedvencei működtek a tánctéren. Alexa és barátnői egyedi meglepetés " Ketchup Song " performance-ot mutattak be, mely tánc olyan jól sikerült, hogy meg kellett ismételni.

Esküvői DJ Keszthely

A buli utolsó 1 órájában a mindenki által ismert és énekelhető Magyar örökzöld slágereket játszottunk, mely dalok hozták a tőlük elvárt sikert.  A buli végén már világosban pakoltunk be az autóba, majd foglaltuk el a keszthelyi szállásunkat, amiről a pár gondoskodott, hogy az esküvői buli után tudjunk egy pár órát aludni és pihenten útnak indulni Budapest felé. 

Esküvői DJ VinchEnzo és Alexa

Összegezve egy fiatal pár esküvőjén voltunk zenélni, egy fiatal csapatnak, akiknek a visszajelzések alapján igen emlékezetes bulit sikerült csinálnunk. Köszönünk mindent Alexának és Petinek, akik azóta a nászútjukon vannak. Sok Boldogságot Nekik - Örökké tartson!


Kérj egy ingyenes esküvő dj árajánlatot esküvődre:
E-mail: info@eskuvoredj.com  I Tel:  +36-30-419-93-97

Esküvői helyszín: Tompos Étterem Keszthely: http://www.tomposetterem.hu/
Esküvői DJ: Vinch Enzo : http://www.eskuvoredj.com/
Esküvői dekoráció: Balloons 4 You: http://www.eskuvoidekoraciok.hu/
Esküvői Cinematográfia: Sancho Film: http://sanchofilm.com/

Egy kis játék :-)

LOVE és a DJ pult

Esküvő DJ Vinchenzo




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése