2016. június 15., szerda

Rubin Group Ludwig Rendezvény hajó Esküvő

Rubin Group Ludwig Rendezvényhajó Gyöngyi és Desmond esküvője a Dunán.
Ludwig Hajó Budapest Rubin Group
Sziasztok! Elhoztam most Nektek egy koránt sem szokványos esküvőt, ezt szeretném bemutatni. Ez egy hajós esküvő volt a Dunán. Lássuk.
Ezúttal a Rubin Group egyik hajóján a Ludwig-on volt lehetőségünk egy esküvőn zenélni. Egészen pontosan egy Brit - Magyar esküvőn, Gyöngyi és Desmond Nagy Napjára érkeztünk délután 1 óra magasságában.
Több hajón keresztül végül bepakoltunk a Ludwig Hajóra a rakparton keresztül a 0-ás kikötőnél.

15:00-ra már a polgári szertartás volt kiírva, így addig telepítettük a Ludwig hajó gyomrában az esküvői dj partyhoz szükséges hang és fénytechnikát, majd ezután a hajó tetején megtartott szertartáshoz készültünk elő. Átlátszó műanyag székek, fehér korlátok, zöld műfű, színes lufik egészen ígéretes volt a hajó tetején a feeling.
Esküvő DJ és szertartás hangosítás Budapesten
Fél 3-kor elkezdtek érkezni az angol, dél afrikai és magyar vendégek a Ludwig hajóra. Mindenki elfoglalta a helyét, már csak a menyasszony, Gyöngyi hiányzott. Néhány perccel 3 óra előtt egy koszorús lány kíséretében megérkezett gyalogosan a hajó fedélzetére, óriási ováció és dudálás közepette amit a rakparton elguruló autósoktól kapott Gyöngyi. Elindult a hajó a Dunán és ezzel együtt a polgári ceremónia is. Az IGEN-ek kimondásakor a Parlamentnél voltunk épp. Ideális fotótéma volt az esküvői fotósnak aki ezúttal Szalay Mona volt. A szertartás után az esküvő a Ludwig legalsó szintjén folytatódott a vacsorával. Ide már mi mint esküvő Dj-k Chrisde Burgh számokat játszottunk a pár kérése szerint. Nagyon finom szerelmes számokat, úgy gondoljuk tökéletes volt ehhez a hangulathoz. A vacsora alatt folyamatosan ment a hajó az A38 hajó és a Margitsziget közötti távon.
Esküvő DJ Budapest Parlament
Még napsütésben este 7 óra körül megkezdtük az esküvő dj bulit, brit slágerekkel, majd folytattuk örökzöld slágerekkel a 60-as, 70-es évekből. Következett az esküvői torta és a menyasszonytánc. A menyasszonytánchoz Gyöngyi mulatós zenét kért, pont amiatt, hogy a külföldről idelátogató vendégek kicsit betekintést nyerjenek, hogy milyen nálunk egy esküvő, illetve annak egyes hagyományos elemei. 
Esküvői DJ Party Ludwig Hajó
Biztosan minden vendég számára élményszámba ment ez a budapesti hajós esküvő. A pár nagyon örült, hogy olyan vendégeket is sikerült táncra perdítenünk, akikről nem hitték volna, hogy táncolni fognak. Öröm volt ismét a Rubin Group Rendezvényhajó csoporttal együtt dolgozni. Szuper volt a vacsora is, és a felszolgálók is nagyon kedvesek voltak. Szívesen ajánljuk a Ludwig hajót esküvőkre, rendezvényekre bárkinek.

Sok Boldogságot Kívánunk Gyöngyinek és Desmondnak! :-)
A csodálatos, kivilágított Lánchíd

Esküvői helyszín: Ludwig Hajó - Rubin Group Rendezvényhajó
http://rubingroup.hu/
Esküvő DJ és szertartás hangosítás: http://www.eskuvoredj.com/
Esküvői Fotós: http://www.szalaymona.hu/
Kérj egy ingyenes esküvő dj árajánlatot esküvődre.
E-mail: info@eskuvoredj.com
Telefon: +36-30-419-9397
Esküvői szertartás a Dunán

Esküvő DJ Vinch Enzo
Budapest, Lánchíd, esküvő a Dunán



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése