2017. november 15., szerda

Fatornyos Fogadó Esküvő Szokolya

Fatornyos Fogadó Királyrét Esküvő a Börzsönyben. Fatornyos Fogadó és erdei Hotel Szokolya Esküvő. Eszti és Gábor Nagy Napja.
Fatornyos Fogadó Esküvő

Ezúttal Szokolyán, Királyréten esküvő DJ-ztünk Eszti és Gábor túrázós, természet közeli, rusztikus esküvőjén. Vendég érkezés előtt 3 órával érkeztünk a Börzsönybe, a Fatornyos Fogadóhoz, majd telepítettük a szükséges technikát a polgári szertartáshoz, mivel Eszti és Gabi megbízott minket a polgári esküvő hangosításával. Az ehhez kapcsolódó zenéket az esküvő előtt egy héttel megküldték számomra, így be tudtam szerezni a kért zenéjüket.

Esküvő Szokolya Fatornyos helyszín

Szezon végén lévén, elég hűvös volt már az októberi idő,  bent a Fatornyosban már be volt tűzelve, jó meleg volt. Az esküvői dekoráció színe a klasszikus bordó-fehér kombináció volt. Több esküvői játék pl: cipő emelgetés következett. A vacsora elfogyasztása után következett a nyitótánc. A pár egy keringővel készült a vendégeknek. Taps és üdvrivalgás után elkezdtük az esküvői dj bulit, a zenés-táncos szórakoztató műsort.

Esküvői DJ Királyrét - Szuper a buli :-)

Nem kellett sokat dolgozni a közönségen, minden zenei stílus működött, és nagyon befogadó volt a társaság. Legtöbbet Retro slágereket és a napjaink zenéit játszottuk, de persze volt Despacito is, ami ezúttal is osztatlan sikert aratott. Hoztunk jó pár esküvői fotót a rendezvényről, csemegézzetek közülük. Nekünk mint esküvői DJ-nek jó volt a Fatornyos Fogadó véleményünk.


Zenélünk, csak zenélünk 

Esküvői DJ és Polgári szertartás hangosítás: Major Vince - Esküvő DJ - http://www.eskuvoredj.com/
Kérj egy ingyenes Esküvői DJ árajánlatot:
E-mail: info@eskuvoredj.com
Telefon: +36-30-419-9397
Facebook: https://www.facebook.com/eskuvoredjbudapest/


Menyasszony Eszti és a koszorúslányok táncolgatnak

Esküvői kvíz játék

Esküvő a Fatornyos Fogadóban a Börzsönyben 

Game Over :-))

Esküvői Buli

Esküvőhelyszín Szokolya, Királyrét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése