2018. május 30., szerda

Pusztaszabolcs Esküvő Boldogasszony Ház

Pusztaszabolcs Esküvő Boldogasszony Ház
Pusztaszabolcs 

Boldogasszony Közösségi Ház Pusztaszabolcs Esküvő. Ezúttal Helga és Lajos esküvőjére érkeztünk kora délután Pusztaszabolcsra a Boldogasszony Házba. Könnyen elértük az esküvőhelyszínét az autópályán. Vintage típusú esküvőre érkeztünk meg, majd gyorsan kipakoltuk az esküvői DJ szolgáltatáshoz szükséges hang és fénytechnikát. Első körben délután 4 órakor polgári szertartást hangosítottunk. Helga kiválasztotta, hogy milyen dalok szóljanak a szertartás percei alatt, ezeket az adott pillanatban bejátszottam. A pár a szertartás keretén belül egy fát is elültetett. A polgári esküvő után következett a csoportos fényképezés, ezzel hozzávetőleg 1 óra telt el. Ezalatt lehetett igazi házi süteményeket kóstolni és hűsíteni magunkat limonádéval.

Boldogasszony Ház

Pusztaszabolcs Esküvő
A Boldogasszony Ház terme inkább hosszúkás és keskeny, itt "U" alakban voltak elrendezve az asztalok. Mikor a vendégek érkeztek be a vacsorához mi már finom aláfestő zenével vártuk őket Happy Jazz, Soul és Swing stílusokból. Az esküvői vacsora hagyományos, magyaros mindenki számára fogyasztható eledel volt, megszámlálhatatlan féle hús, köret került fel az asztalokra. A menü elfogyasztása után következett a Helga és Lajos nyitótánca, ami egy keringő volt, több meglepő és vidám elemmel. Szerették a vendégek. Tapsvihar következett, majd indítottuk is az esküvői DJ partyt. Kezdetben a 80-as évek slágereit majd rocky és Rock 'N Roll-t játszottunk az esküvői tortáig. Kettő játékot bonyolított le a pár az este folyamán, a buli második felében a 2000-res évek slágereit és aktuális sláger dalokat játszottunk.
Boldogasszony Közösségi Ház


A belső terem
Esküvő DJ Pusztaszabolcs és a Boldog Pár Helga és Lajos

Élmény volt Pusztaszabolcson lenni, bármikor szívesen visszajövünk eme barátságos légkörbe. Esküvő DJ és polgári szertartás hangosítás Major Vince - Vinch Enzo.
Kérj egy ingyenes Esküvő DJ árajánlatot. http://www.eskuvoredj.com/

Tel: 06-30-419-9397 / Esküvői Retro DJ Pusztaszabolcson.

Polgári Esküvő Bevonulás
Esküvői DJ vacsora





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése