2016. május 10., kedd

Anikó és Loic Gellért Hotel Esküvő Budapest

Anikó és Loic Gellért Hotel Esküvő
Gellért Hotel Budapest
Ezúttal a Danubius Hotel Gellértbe vettük az irányt Anikó és Loic Nagy Napja kapcsán. Egy kétnyelvű Francia - Magyar esküvőre voltunk hivatalosak, a násznép különlegessége, hogy 70 főből 55 fő volt Francia állampolgár. Délután 1 órakor érkeztünk a Gellért Hotelbe, ahol már javában folyt a készülődés. Szerencsére sikerült a Hotelhez közel megállnunk, ez számunkra mint esküvő DJ-nek fontos, a pakolás miatt. 
Gellért Hotel esküvő
Csokornyakkendős pincérek sürögtek forogtak a Panoráma teremben, és a teraszon. Az esküvő színvilága fehér és a puncsfagyi szín, Anikó elmondása szerint. Miután összeállítottuk az esküvői dj szolgáltatáshoz szükséges hang és fénytechnikát, elhelyeztünk 4 db LED-es reflektort a Panoráma teremben lévő oszlopok tövében, hogy ezt a négy oszlopot feldobja a rajta megjelenő fénycsík. Rögtön elegánsabb lett a helyszín. Majd megnéztük a Gobelin termet, mivel a polgári szertartás abban a teremben volt. Fehér borítású székek fogadtak minket, ahol a násznép minden tagja le tudott ülni.
Gobelin terem Gellért Szálló
Eljött a 17:00 a polgári szertartás kezdete, Anikó bevonult Enya-tól az Only time-ra. A szertartás szakaszait egy tolmács fordította franciára. Következett a fogadalom tétel, melyekben igen megható sorok hangoztak el. A pár a gratulációt a Gellért Hotel előtt fogadta pezsgő kíséretében, ami után megcsinálták a közös, nagy csoportképet. Majd érkezés a Panoráma terembe, kívülről a teraszon keresztül.
Danubius Hotel Gellért Terasz
Gellért Hotel Esküvő Budapest
A teraszon volt a welcome üdvözlés, hűsítő limonádékkal, pezsgőkkel, üdítőkkel, puha pogácsákkal. Következett a csokor és a harisnyakötő dobás, majd a lufi engedés. Fehér és rózsaszín héliumos lufik szálltak messze a kék ég felé. Vacsorára a magyar konyha megszokott esküvős ételei voltak úgymint húsleves, és sültes tál, többféle körettel. A vacsora vége felé már finoman emeltünk a hangerőn és elkezdtünk táncolós régi slágereket játszani, már erre igen jól megindultak a külföldi vendégek. Egy kör asztalt elvittek a felszolgálók, hogy nagyobb legyen a tánctér, ekkora indítottuk be igazán a bulit francia dalokkal a 80-as évekből, amikből felkészültünk.
Esküvő DJ Gellért Hotel Budapest Panoráma Terem
Néhány francia dal, amiket játszottunk:

* Indochine - L'Aventurier
* Téléphone - un autre monde
* Mika - Elle me dit
* Zebda - Tomber la chemise
* Yannick - Ces soirées là
* Claude François - Alexandrie, Alexandra
* Katerine- Louxor j'adore
* Daniel Balavoine - Le chanteur

Az esküvői dj buli hajnali 4-ig tartott, Anikó rögtön azzal kezdte mondandóját, amikor lehúztuk a zenét, hogy mindenki nagyon elégedett volt a franciák közül is. Sok Boldogságot Kívánunk Anikónak és Loicnak. Köszönjük, hogy Veletek lehettünk a Nagy Napotokon. ************************
Helyszín: Gellért Hotel -
http://www.gellerteskuvo.hu/
Esküvő DJ és Polgári szertartás hangosítás: http://www.eskuvoredj.com/
Kérj egy ingyenes árajánlatot esküvődre:
E-mail:
info@eskuvoredj.com
Telefon: +36-30-419-9397
Facebook:
https://www.facebook.com/djeskuvore

Esküvői DJ Buli a Gellért Hotelben
Budapest Danubius Hotel Gellért Terasz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése