2016. május 25., szerda

Malonyay Kastély Esküvő Halásztelken Esküvő DJ

Anita és Zsombor Esküvője a Malonyay Kastélyban.


Sziasztok! A következőkben szeretném megmutatni nektek, hogy milyen volt
Anita és Zsombor esküvője Halásztelken a rendkívül elegáns Malonyay Kastélyban. Délután 2 körül érkeztünk meg Halásztelekre, gyors kipakolás a fák alatt tartandó polgári szertartáshoz, majd a kastélyban bentre is. A polgári szertartást ezúttal mi hangosítottuk, ide mikrofonállványt, vezeték nélküli mikrofont vittünk a szertartásvezető Simai Mariannak, hogy mindenki jól hallja a szertartás szövegét. Meglepetésként telepítettük a közönség kedvenc buborékfújó gépet is, amit a csók és a gratuláció alatt terveztünk használni.

Utána a kastélyban folytattuk az esküvő dj munkát, installáltuk a szükséges hang és fénytechnikát. A dekoráció színe ezen a napon piros, arany és fehér színű volt, a letisztult elegancia jellemezte az esküvőt. A piros szín többször visszaköszönt a nap folyamán Anita és Zsombor ruháján.

Körasztalos elrendezésben 80 fő volt ültetve a Malonyay Kastélyban.
Következett a szertartás melyhez most is a pár állította össze a szükséges dalokat a bevonuláshoz, az aláíráshoz, a csókhoz, a szülőköszöntéshez és a gratulációhoz is. A szertartás végén a pár a kastély előtt fogadta a gratulációkat.


A vendégek beérkezéséhez már finom aláfestő zenét játszottunk jazzy és klezmer stílusban. A vacsora elfogyasztása után következett a nyitótánc, ami után megnyitottuk az esküvői dj partyt. Kezdetben örökzöld magyar nótákkal indítottunk majd funky slágerekkel folytattuk a  bulit. A vendégek kérései alapján belementünk a mulatós zenékbe is. A buli végét rock slágerekkel és Manu Chao nótákkal zártuk, így elérve azt, hogy a buli legvégére maradt 5-6 vendég is ugráljon még.

Anitának és Zsombornak Sok Boldogságot Kívánunk! Tartson örökké!
========================================================
Esküvő helyszín: Malonyay Kastély - http://www.malonyay-kastely.hu/
Esküvői DJ: Vinch Enzo - http://www.eskuvoredj.com/
Kérj egy ingyenes esküvői dj árajánlatot esküvődre:
E-mail: info@eskuvoredj.com
Tel: +36-30-419-9397

Facebook: https://www.facebook.com/djeskuvore
Malonyay Kastély Esküvői Dj Buli Halásztelken.

Malonyay Kastély - Polgári Szertartás a fák alatt.

Malonyay Kastély Tükör

Malonyay Kastély Esküvői terítés és esküvői dekoráció.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése